9,0 op basis van 7 reviews

VARMO VENTOLI

De Ventoli® is een HR warmte terugwin  unit en ook speciaal ontworpen voor  de vervangings- en renovatiemarkt. Met  zijn nominale vermogen van 375 M 3 /H en  95% rendement is de Ventoli® ruim 25 %  krachtiger dan vergelijkbare toestellen van de  concurrentie en voldoet ruimschoots aan de  nieuwste Europese ventilatie-eisen.

De Varmo® en Ventoli® zijn voorzien van een superieure regeling die uniek is in de installatiewereld. Deze, door HV&V Systemen® zelf ontworpen regeling, maakt het mogelijk om het toerental van de transportventilator van de Varmo® traploos mee te laten lopen met de ventilatoren van de Ventoli® WTW unit. Door deze regeling komt de ventilatielucht daar waar het hoort, namelijk uit de roosters!

Bij elk ander concurrerend systeem verdwijnt de voorverwarmde schone buitenlucht, door het retourrooster op zolder of, in het ergste geval, in de kruipruimte!

De Varmo® is een indirect gestookte luchtverwarmer en is speciaal ontworpen voor de vervangings- en renovatiemarkt. De combinatie is zeer geschikt voor redelijk tot goed geïsoleerde woningen tot circa 650/ M3 inhoud. Zeer zwaar geïsoleerde grotere woningen (met een inhoud groter dan 650/ M3) zijn eveneens optimaal te verwarmen en ventileren met de Varmo® en Ventoli® eventueel in combinatie met vloerverwarming.

De aansluitmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. In de uitblaasmodule zitten op elke zijde een aantal knock- outs. Hierdoor is het aansluiten van de uitblaasmodule op de bestaande installatie zeer gemakkelijk en is een extra aansluiting voor bijvoorbeeld de zolderverdieping in een handomdraai gerealiseerd


Downloads
Verwarmen met hete lucht...
dat kunt u met HV&V Systemen! Kiezen voor een

luchtverwarmer leasen

is een aantrekkelijke optie!